dimecres, 5 de març del 2014

RUA DE CARNAVAL 2014

El passat dissabte 1 de febrer, es va celebrar el carnestoltes a Tordera.

Aquest any no escriuré res sobre la història d'aquesta festa, doncs ja ho vaig fer l'any passat. He de dir que aquest dia no em trobava gaire bé i no estava gaire motivat, però volia ser-hi per fotografiar-ho.

Feia una mica de fred, però això no va impedir que la gent sortís al carrer per veure la rua, on unes 500 persones van desfilar amb la seva música, balls i molta gresca.
Enguany hi van participar un total de 7 comparses i 5 grups, a més d'altres grups més petits, parelles i disfresses individuals.

Els premiats en les diferents categories van ser els següents:

En la categoria individual i parelles, el primer premi va ser per l'Aigua, el segon per al Mosquit Tigre i el tercer premi per l'Escorpit.

En la categoria de petits grups (entre 3 i 9 persones), el primer premi va ser per The Lady's, el segon se'l va endur Fofuchas de fiesta i el tercer el grup del Fènix.

En la categoria de grups (entre 10 i 24 persones), el primer premi va ser per la gent de Frozen i el regne del gel, el segon per la Disco dels 70 i el tercer per al grup Parxís.

Pel que fa a les comparses de col·lectius d'entre 25 i 40 persones, el primer premi va ser per The Egypcian, el segon per a la comparsa Les Marietes i el tercer per al grup de Grease.

I en la categoria de les comparses més grans, les formades per més de 40 persones, el primer premi se'l va endur el grup Burlesque de l'escola de Dansa Cristina Llobet. El segon premi va ser per als Pinotxos de l'Esplai El Garbell de Tordera, i el tercer premi ca recaure en els Queens.

I per últim, el premi a la millor carrossa, va ser per a la comparsa The Egypcian. 

Al dia següent, diumenge, ho van celebrar al veïnat de Sant Pere, però un servidor no va poder assistir-hi perquè tenia altres compromisos.

Aquí podreu veure un petit reportatge. Demano disculpes a aquells que no hi sortiu, però com he dit al començament, no em trobava bé i no estava gaire inspirat...






 











































Gràcies a tots per endavant pels comentaris. 

Gràcies per la visita.
Si us plau no utilitzi aquestes imatges en la seva web, blogs o altres mitjans de comunicació sense permís explícit.
© Tots els drets reservats.


Gracias por la visita.
Por favor, no use estas imagenes en su web, blog u otros medios de comunicación sin mi permiso explícito.
© Todos los derechos reservados.

Thanks for the visit, comments, awards, invitations and favorites.
Please don't use this images on websites, blogs or other media without my explicit permission.
© All rights reserved.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada